Opis
Roślina
Unikalna, bardzo wczesna odmiana pomidora “czekoladowego”; silnie rosnąca i łatwa do prowadzenia.
HR: ToMV, Vd, Va, Fol 0-1
IR: Ma, Mi, Mj
Owoc
5-7 czekoladowo-czerwonych, kulistych, twardych owoców wysokiej jakości; wyrównane owoce o masie 140-170 g, doskonałe w smaku, aromatyczne i trwałe.
Typ uprawy
Wiosenny i jesienny cykl w uprawie tunelowej i szklarniowej; może być uprawiana w długim cyklu.
Najważniejsze zalety
Bardzo dobry smak, wysoka jakość i wyrównanie owoców, trwałość, łatwa w prowadzeniu roślina; możliwe długie przechowywanie owoców zebranych na zielono.
Optymalne zastosowanie
Odmiana uniwersalna o rosnącej popularności, przydatna do uprawy tunelowej oraz – szczepiona – w długim cyklu w szklarni.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.