Wyświetlanie wszystkich wyników: 6
Pomidor typu heirloom, charakteryzujący się piękną czerwoną barwą i połyskiem. Owoce zachowują długo wysoką jakość, są mięsiste i pozbawione głąba.
Tradycyjny pomidor, mocno karbowany, dobrze wybarwiony i bardzo smaczny. Wczesna odmiana o dużej sile wzrostu i krótkich międzywęźlach.
Czekoladowa odmiana pomidora, bardzo duże owoce, intensywnie karbowane, niezwykle smaczne. Uprawa szklarniowa i tunelowa.
W prostych, regularnych gronach 6-7 intensywnie wybarwionych, karbowanych owoców wysokiej jakości; masa 200-250 g i więcej; ładna szypułka, bardzo dobry smak, brak pustych przestrzeni oraz tzw. „głąba”.
Wczesna odmiana o pięknych, żółtych owocach z delikatnymi zielonymi smugami. Długo zachowują świeżość i wysoką jakość po zbiorze.
Wczesna roślina, odporna na choroby i wysokie temperatury. Barwa owoców intensywnie malinowa. Bardzo smaczne pomidory z dawnych lat.